07/11/2019

19.00 horas

CosmoCaixa Barcelona (calle Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)

Durant molt temps els oceans han estat vistos com a font d’aliments. Però té molta més importància, és vital a l’hora de reduir la càrrega mundial de malalties i per millorar la salut i el benestar de les poblacions.

En els últims anys s’ha començat a investigar sobre la relació del medi marí i la salut de les persones, per tal de poder observar i ressaltar tant els beneficis que ens aporta com els problemes per a la salut que ens generen la degradació dels ecosistemes marins.

Coneix com l’aigua afecta el nostre benestar.

INSCRIPCIONS AQUÍ

+INFO

Dra. Cristina Villanueva

Investigadora i professora a l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal). És epidemiòloga i ambientalista especialitzada en la contaminació de l’aigua i la càrrega de malalties.

Dr. Josep Lloret

Biòleg marí en el “Institut d’Ecologia Aquàtica de la Universitat de Girona (UdG)”. Expert en biologia i ecologia dels recursos marins. Director de la Càtedra Oceans i Salut Humana.

Dra.Elisa Berdalet (moderadora)

Investigadora de l’Institut de Ciències del Mar (CSIC) i col·laboradora de la Càtedra Oceans i Salut Humana. Presideix el programa GlobalHAB per a la coordinació internacional de la investigació sobre proliferacions algals nocives.