25/10/2018

19.00 horas

CosmoCaixa Barcelona (carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)

S’obre la primera edició de la iniciativa cosmoACCIÓN amb un esdeveniment especial d’inauguració. En aquest esdeveniment es començarà a familiaritzar amb els termes: sostenibilitat, ODS, ecoinnovació, etc. I es podrà conèixer de forma més concreta els ODS 11 i 12. Aquest esdeveniment comptarà amb quatre convidats / es molt especials …

INSCRIPCIONS AQUÍ

+ INFO

Sr. Josep M. Serena, doctor en enginyeria industrial, consultor en medi ambient i energia. Exdirector del servei de cooperació tècnica i innovació tecnològica i del servei de control ambiental de l’àrea Metropolitana de Barcelona. Membre del CADS.

Montse Junyent, economista i presidenta de la “Associació Catalana pel Foment de l’Economia del Bé Comú”. Entén la innovació en l’educació com un instrument essencial per a la transformació social.

Areti Markopoulou, arquitecta i urbanista especialitzada en la intersecció entre l’arquitectura i les tecnologies digitals. Directora
acadèmica de l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya) i co-editora de “Urban Next”.

Montserrat Viladrich, doctora en Economia, membre del consell editorial de la revista “Economia Agrària i Recursos Naturals”, membre del CADS i representant de l’estat espanyol a l’European Association of Environmental and Resource economists.