14/11/2019

19.00 horas

CosmoCaixa Barcelona (calle Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)

L’accés a l’aigua és bàsic, però no té valor si l’aigua no disposa d’un sistema de sanejament adequat. Cada vegada més països estan experimentant estrès hídric, i s’estima que almenys una de cada quatre persones es veurà afectada per escassetat recurrent d’aigua a l’any 2050.

L’aigua potable, el clima, les costes, gran part dels nostres aliments i fins i tot l’oxigen de l’aire que respirem prové, en última instància de l’oceà i són regulats per aquest. La necessitat de canviar la forma en què ho gestionem, és clau per al futur sostenible de l’oceà i la humanitat.

Dialoga es presenta com una oportunitat de conèixer casos i iniciatives reals de gent que treballa dia a dia per aconseguir un món més sostenible.

Idees per disposar d’una aigua saludable

INSCRIPCIONS AQUÍ

INFO

Francisco Sanz García

Director executiu de la Fundació Ibercivis, un referent en Ciència Ciutadana. Ens donarà a conèixer Aqua Ibercivis, un projecte de recerca de l’aigua on els investigadors són els propis ciutadans.

Cristina Varona

Especialitzada en enginyeria agroalimentària és una de les fundadores de Useful Wastes, un StartUp que busca solucions adaptades per augmentar l’eficiència hídrica i disminuir els abocaments.

Jordi Ferré Albiol

Innovador disruptiu i emprenedor. És el fundador i CEO de Kamleon, 1 start up centrada en utilitzar les noves tecnologies en la salut i hidratació de les persones.

Èlia Vives

Experta en ciències i educació ambiental. Compromesa amb la conservació del medi marí i les seves problemàtiques. Per això, va decidir treballar en Oceanogami, una start up que ajuda als ciutadans i empreses a millorar el seu impacte i responsabilitat en els mars.

Elisa Berdalet (moderadora)

Investigadora de l’Institut de Ciències del Mar (CSIC) i col·laboradora de la Càtedra Oceans i Salut Humana. Presideix el programa GlobalHAB per a la coordinació internacional de la investigació sobre proliferacions algals nocives.