14/11/2018

19.00 horas

CosmoCaixa Barcelona (calle Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)

Les ciutats són laboratoris vius on sorgeixen els nous reptes i les noves solucions. En elles, podem veure com la ciutadania pren el poder, assumeix un nou paper i sorgeixen nous models de producció i consum d’acord amb els ODS.

Dialoga es presenta com un debat obert i interactiu on el públic serà part activa de l’esdeveniment.

INSCRIPCIONS AQUÍ

+ INFO

Tomas Diez

Urbanista especialitzat en fabricació digital i la implicació d’aquesta en el futur de les ciutats i la relació entre les persones. Director Fab Lab Barcelona (IAAC) Cofundador de Smart Citizen Program.

Helena Barracó

Directora del departament d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona i tècnica de l’Àrea d’Ecologia Urbana. Ha treballat a la xarxa de ciutat ICLEI-Local Governments for Sustainability i va ser la impulsora del programa “Ajuntament + Sostenible”.

Javi Creus

Uno de los estrategas y pensadores más innovadores sobre la economía colaborativa, innovación ciudadana y la sociedad red. Es el fundador del famosa think-tank estratégico “Ideas for Change”.

Miquel de Paladella

Referente de innovación social en Europa. Fundador y CEO de UpSocial y de JUMP Math España. Obsesionado con la solución a los problemas sociales críticos mediante la innovación. Profesor en el Instituto de Innovación Social de ESADE y en la UB.

Verónica Fuentes (moderadora)

Llicenciada en Ciències Ambientals, experta en comunicació i periodista científica. Verónica Fuentes és actualment redactora de l’agència SINC. El 2015 va guanyar el Premi Boehringer Ingelheim.