INFORMACIÓ LEGAL

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL PORTAL
www.forumambiental.org
La Fundació Fòrum Ambiental (FFA) l’informen que l’accés i ús de la pàgina web www.forumambiental.org i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa (en endavant, conjuntament denominats com el Portal) estan subjectes als termes que es detallen en aquest avís legal, sense perjudici que l’accés a algun d’aquests serveis o continguts precisin de l’acceptació d’unes condicions generals addicionals.

La Fundació Fòrum Ambiental (FFA) es reserva el dret a realitzar canvis al Portal sense previ avís, amb l’objecte d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts o el disseny. A causa de que l’actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació, serveis i continguts presentats. Així mateix, les condicions i termes que es recullen en el present Avís poden variar, per la qual cosa li recomanem revisar aquests termes quan visiti de nou el Portal.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tant el disseny del Portal i els seus codis font, com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a la Fundació Fòrum Ambiental (FFA), amb excepció dels logos de les empreses citades en les diferents activitats i projectes.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL PORTAL www.forumambiental.org

La Fundació Fòrum Ambiental l’informa que l’accés i ús de la pàgina web www.forumambiental.org i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa (en endavant, conjuntament denominats com el Portal) estan subjectes als termes que es detallen en aquest avís legal, sense perjudici que l’accés a algun d’aquests serveis o continguts precisin de l’acceptació d’unes condicions generals addicionals.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

La Fundació Fòrum Ambiental en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis en paper o suport informàtic, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de la Fundació Fòrum Ambiental.

Descarregar política de protecció de dades aquí.