Es calcula que cada any a Espanya 1,5 milions de matalassos fora d’ús van a eliminar. Un 40% són de molls i cada cop més són d’escuma de poliuretà i només un 3% dels models són de làtex naturals.

Avui disposem de dades fiables de reciclabilitat i traçabilitat i un 90% s’envia a dipòsit controlat o incineració, provocant veritables problemes de gestió a ajuntaments, gestors de residus i mancomunitats.

Akademia Forum proposa, en aquesta sessió, aprofundir en la gestió global d‟aquest flux de residus. Tractarem el procés de recollida, separació mecànica i recuperació, així com el reciclatge químic del poliuretà i tèxtil. La participació de dos especialistes tècnics i de gestió dexperiència contrastada ens permetrà conèixer quines solucions ofereix el mercat a tots els nivells.

Gabriel Buldú. Dir de Recimatt ECO
Llicenciat en empresarials, diplomat a Industrikaufman a Alemanya a ADEIT i màster en gestió comercial i màrqueting a ESIC. Ha ocupat posicions de direcció en diferents companyies: a PET COMPANYIA com a director de desenvolupament, a Ferrovial Servicios España com a gerent de valorització de materials

Introdueixen i moderen:
Rosa Forcada i Montse Farrerons, sòcies directores de DAAT consulta amb una àmplia trajectòria al sector públic i privat en la gestió ambiental i de residus

Descarregar fitxa resum

Descarregar presentació